follow Catalog firme » Energie combustibili » Energie verde » Judetul CONSTANTA
  home     Energie verde   Judetul CONSTANTA

Energie verde Constanta

Obtineti cel mai bun pret pentru energie verde completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
energie verde (Constanta, CONSTANTA)
Experienta de peste 65 de ani in domeniul prelucrarii metalelor (lacatuserie, sudura, prelucrari prin aschiere, tinichigerie, cazangerie, tubulatura, scari interioare si exterioare, transportoare elicoidale pentru cereale, sisteme de optinere a apei calde menajere cu energie solara, hale reparatii si confectii noi), echipamentele din dotare (ghilotine, abkant, strung, masini de gaurit, prese hidraulice, valturi, diferite surse de sudare, etc.), precum si pregatirea profesionala a personalului..
0724 *** ***Click aici!
energie verde, energie verde constanta (Constanta, CONSTANTA)
Importam spre distributie materiale si echipamente pentru instalatii electrice civile si industriale. oferim calitatea inalta si preturile de importator. colaboram cu toate firmele interesate de o relatie contractuala si de un parteneriat serios in afaceri pentru succesul reciproc...
0727 *** ***Click aici!
energie verde (CONSTANTA, CONSTANTA)
Comercializam,efectuam reparatii la centrale termice cu puteri incepand de la 24 kw,cazane,arzatoare,boilere si instalatiile aferente acestora. Firma activeaza in sectorul energiilor regenerabile, in proiectarea si construirea de instalatii ce utilizeaza panouri termosolare, termodinamice, fotovoltaice, eoliene, geotermale (pompe de caldura), minihidrocentrale si instalatii electrice, iluminat cu LED. Firma este autorizata ISCIR si poate efectua urmatoarele categorii si domenii de lucrari:1.Vanzare,montaj,punere in functiune,verificari periodice,service centrale..
0727 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie